Bedrijfsmassage

Stoelmassage kan ook op locatie worden gegeven: een korte, ontspannende, maar toch ook activerende behandeling op de eigen werkplek.

Veel werknemers kennen een hoge werkdruk, zitten lang in dezelfde houding of doen steeds meer beeldschermwerk. Door stress of een niet optimale werkhouding ontstaan er al snel fysieke klachten aan nek, schouders, rug en armen. Een stoelmassage van slechts 20 minuten op de werkplek behandelt met name deze probleemzones en herstelt daardoor het evenwicht tussen spanning en ontspanning.

Van een regelmatige stoelmassage op de werkplek hebben zowel werkgevers als werknemers veel profijt. Voor werkgevers is het van belang om in het welzijn van hun medewerkers te investeren. Een professioneel uitgevoerde stoelmassage op de werkplek:

  • vermindert de werkstress
  • verhoogt de productiviteit
  • verlaagt het risico op ziekteverzuim.

Werknemers voelen zich weer fit en energiek. Het maakt medewerkers bewust van eigen lijf en gezondheid. Een regelmatige stoelmassage geeft medewerkers bovendien een gevoel van aandacht en waardering.

Stoelmassage kan ook incidenteel worden aangeboden, bijvoorbeeld tijdens teamdagen, gezondheidsdagen of evenementen. Het is voor werkgevers een goede manier om waardering voor de inzet van hun personeel te tonen.

Neem contact op met Sakura shiatsu om de mogelijkheden te bespreken.